Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

Radioadvertentie plaatsen

Geschreven: 31-03-2022

Wil je een radioadvertentie laten plaatsen bij Rivierenland Radio? Dat kan! Wij zijn altijd op zoek naar adverteerders voor ons radiostation, die graag een radioadvertentie willen laten plaatsen. Heb jij een eigen bedrijf of wil je graag een evenement promoten? Of heb jij iets anders dat je graag via de radio wilt adverteren? Bekijk dan zekers eens de mogelijkheden om een radioadvertentie te laten plaatsen bij ons radiostation!

Een radioadvertentie laten plaatsen voor een groot bereik

Een radiozender in Eindhoven en omgeving heeft een groot bereik. Dagelijks luisteren vele mensen naar de radio. Of dat nu thuis is, wanneer je wakker wordt, of in de auto onderweg naar je werk, de radio staat altijd aan. Vandaar dat de radio ook een goede bron is om te adverteren! Zo bereik je met jouw boodschap veel mensen in één keer. Wil je zelf ook een radioadvertentie laten plaatsen op de radio in Eindhoven en omgeving? Bekijk dan zeker eens de mogelijkheden om te adverteren bij ons radiostation! Ben je benieuwd wat de luisteraars van ons vinden, voordat je gaat adverteren? Lees dan zeker eens ons gastenboek!

Bel nu en plaats je eigen radioadvertentie

Zie jij het wel zitten om je bedrijf, evenement of ander onderwerp te promoten via ons radiostation? Wacht dan niet langer en neem direct contact met ons op voor meer informatie! Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden om te adverteren op ons radiostation. Voor vragen en meer informatie vragen wij je vriendelijk om contact op te nemen via het telefoonnummer 073 6449977 of vul online ons contactformulier in. Wij nemen dan vervolgens zo snel mogelijk terug contact met je op voor het beantwoorden van al je vragen en het bespreken van de mogelijkheden!


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Joep Gersjes
Joep Gersjes
Joep Gersjes

Elke zondag avond stroomt Joep uit je speakers met mooie gedichten en bijpassende muziek.

...
Laatste berichten
Subsidiepot vergroening Waterschap ruim 3 jaar eerder leeg

MAASDRIEL - Onder het motto “Samen je buurt of wijk vergroenen” deden veel particulieren en scholen in het Rivierengebied een beroep op de subsidie van Waterschap Rivierenland. Ook de gemeente Maasdriel haakte aan. De pot met geld is nu leeg.

De aanvragers kregen voor e...

Bedenk een naam voor het stadsbos

EINDHOVEN - Gemeente Eindhoven zoekt een naam voor het stadsbos in Eindhoven Noordwest die het karakter, de pracht en de betekenis van het gebied vastlegt. We vragen Eindhovenaren om een goede naam te bedenken voor dit prachtig stukje Eindhoven.

Het stadsbos is een verzameling van landg...

AV Oss '78 - zaterdag 18 mei Pinksterloop Nistelrode

NISTELRODE - Tijdens de Pinksterfeesten in Nistelrode vindt op zaterdag 18 mei de Pinksterloop plaats. De Pinksterloop maakt deel uit van het Maasland Run Classic circuit 2024. Er is een 5- en een 10-kilometerwedstrijd. En speciaal voor de jongste hardlopers is er een jeugdloop over diverse afsta...