Luister mee:
  • ITUNES
  • REALPLAYER
  • WINDOWS MEDIA PLAYER
  • WINAMP
Programma van vandaag

FLITSSCHIJF 182 What We Know -- Lucas & Steve & Conor Byrne

Geschreven: 01-10-2023
FLITSSCHIJF 182 What We Know -- Lucas & Steve & Conor Byrne

Het DJ-en producersduo Lucas & Steve brengt de nieuwe track ‘What we Know’ (feat. Conor Byrne) uit. Een knaller van een track met een diepere volwassen sound. De krachtige vocals van de Ierse zanger Conor Byrne maken de song af.  Ze zijn erg trots op de release, die ze vanuit Azië uitbrengen, waar ze op dit moment op tour zijn. Lucas & Steve: “Jaa, we kijken er al erg lang naar uit om What We Know aan iedereen te laten horen! Het is weer net even een andere sound en geeft een andere vibe dan onze laatste song; een meer volwassen en diepere track. We zijn enorm benieuwd wat onze fans ervan vinden en kunnen niet wachten om samen los te gaan”.

Rivierenland Radio is via 1395 kHz. (215 meter) AM te ontvangen (alleen op werkdagen) in de Bommelerwaard en het Land van Heusden en Altena. Via Dab+ zijn we te ontvangen in Groot Eindhoven op kanaal 7b en in Maasland 6d en in Achterhoek op kanaal 6b en in Stedendriehoek op kanaal 6d en in Noord West Veluwe op kanaal 10b en in Ede-Wageningen op kanaal 5a. Je kunt ons natuurlijk ook beluisteren via onze site www.rivierenland-radio.nl en via onze app. De app is gratis te downloaden in de App store of Google Play store.


Plaats een reactie

* = verplicht veld

Reacties

Nog geen reacties Geen datum
Nog geen reacties geplaatst
NU AAN HET AFSPELEN
Het gastenboek
Danny van Strien zegt:
21 Feb - 22:16

Succes met u Website en Radio Station

Vriendelijke groeten Danny van Strien

André Mak zegt:
14 Feb - 02:30

Prima signaal hier in Spijkenisse. S9 op de ALA1530 antenne en de Elad FDMDUOr ontvanger.

Joé Leyder zegt:
11 Jan - 12:55

Hello I am listening via the website httpwebsdr.ewi.utwente.nl8901 a receiver based in Twente but I am based in Luxembourg.
Where can I get ...

DJ: Rob de Vaan
Rob de Vaan
Rob de Vaan

De Flitsende 50 neemt Rob De Vaan voor zijn rekening. Elke Zaterdag tussen 16 en 19&nbs...

Laatste berichten
Beloofde grootse 26ste editie Wiellawaai!

Beneden-Leeuwen – Na vorig jaar een succesvol jubileum jaar gedraaid te hebben, staat dit jaar alweer de 26e editie van het meest sfeervolle dorpsfeest op het programma.

Kaartverkoop gestart via onze vernieuwde website

De online kaartverkoop is gestart. ...

Winnaar ontwikkeling woontoren Meerland bekend

EINDHOVEN - Het plan 'Salix' van Salix Ontwikkelmaatschappij i.o. is geselecteerd om de woontoren in park Meerland te ontwikkelen. De jury beoordeelde Salix unaniem als een iconisch plan met veel duurzaamheidsaspecten en een bijzonder woonconcept, gebaseerd op collectief wonen. Het plan voor de w...

Popkoor Eigenwijs Oss zoekt nieuwe leden

OSS - Wij zijn Popkoor Eigenwijs en zoeken nieuwe, maar vooral enthousiaste leden. Momenteel bestaat ons koor uit zo’n 25 leden waarvan de leeftijd varieert tussen de twintig en vijfenzestig jaar. De sfeer in het koor is gezellig en informeel. Wekelijks wordt op maandagavond van 20.00 ...