TV

Oké FM (voorheen Aalburg FM) is er om te informeren, inspireren en verbinden. Door de vorming van een streekomroep zijn wij in staat de inwoners van Aalburg, Maasdriel, Werkendam, Woudrichem en Zaltbommel nog beter op de hoogte te houden van de gebeurtenissen in hun regio. Met videoverslagen on demand, luisterrijke radio-uitzendingen en actuele berichten op internet en sociale media krijgt de streek Altena en de Bommelerwaard een omroep om trots op te zijn. Een omroep waar elke inwoner zich mee verbonden voelt. Dat alles onder het motto: ‘jouw familieradio’.

Daarbij maakt OKÉ FM niet alleen gebruik van radio, maar zoekt ze ook altijd naar nieuwe mengvormen van communicatie zoals bijvoorbeeld televisie. Dit doet de omroep in samenwerking met mediapartner Altena Digitaal.

Altena Digitaal is het videonieuwsplatform van de regio en wordt samengesteld door Joop Lankhaar (Genderendigitaal) en Hans Verbeek (Digitaalburg) die actief zijn in de gemeente, Aalburg, Werkendam, Woudrichem, Heusden en Altena, Heusden, Waalwijk, Loon op Zand, Maasdriel en Zaltbommel.

Op dit moment kunt u de lokale videoreportages online on demand bekijken via Altena digitaal. In de toekomst zullen deze videoreportages ook op het OKÉ FM televisiekanaal worden uitgezonden.

De mogelijkheden voor het opzetten van Streek TV worden nu onderzocht. Intussen zijn de aanvragen ingediend voor inzetten van diverse TV kanalen. Zo is OKÉ FM al opgenomen in het digitale radiopakket van Ziggo:

Aalburg (Altena):

  • op kanaal 916 en voor klanten met een zogenaamde insteekmodule (CI+) ook op kanaal 916

Zaltbommel:

  • op kanaal 915 en voor klanten met een zogenaamde insteekmodule (CI+) op kanaal 377

In sommige situaties (encoders) verschijnt de zender nadat deze is toegevoegd niet direct op televisie. Een mogelijke oplossing is  de klant de zenders opnieuw automatisch  installeren of de encoder een keer uit / aan zet zodat de zenders weer gezocht en geïnstalleerd worden.