Kortingscode Bloomon | Korting Bloomon | Kortingsbon Bloomon

Op zoek naar een unieke kortingscode Bloomon / kortingsbon Bloomon? Bij OKE Media profiteer je nu van een fantastische aanbieding! Ontvang  € 15,- euro korting bij Bloomon!

Kortingscode Bloomon:

betsieverh

Profiteer van de kortingscode Bloomon voor uw eerste boeket!

Op zoek naar een bloemen abonnement? Bloomon biedt een prachtige bloemenbezorgservice. Of u nu een compleet vintage boeket zoekt voor op een bijzettafel, of een groot boeket voor op een receptie. Bloomon heeft alle boeketten in alle soorten en maten. Binnen de bloemen bezorgservice vindt u het boeket dat u wilt. Het is volledig aan u wanneer u gebruik wilt maken van Bloomon. De bloemenservice is namelijk elk moment te pauzeren, te stoppen of wijzigen. Zo zit u dus nergens aan vast!

SMALL

€ 19,95 per bos

MEDIUM

€ 23,95 per bos

LARGE

€ 29,95 per bos

ATELIER

€ 29,95 per bos

Bloomon kortingscode: voor verse bloemen!

Een boeket van Bloomon is niet zomaar een boeket. Alle bloemen van Bloomon worden rechtstreekds bij kwekers gehaald. Maar wat maakt dat nu uit? Veel! Hierdoor staat uw Bloomon boeket aanzienlijk lang bij u in woonkamer! Omwegen met een veilig en groothandel, waarin de bloemen uren staan te wachten in kratten, worden bespaard. Al die tijd staan de bloemen nu langer te shinen in uw woonkamer! De bloemen worden daarom geplukt als ze nog slapen. Zonder ze wakker gemaakt te hebben, worden de bloemen bij u bezorgd. U kunt deze vervolgens plaatsen in de prachtige vaas die exact past op elk boeket dat we leveren. Hierdoor staat uw boeket zeker 2 weken! Pluk nu onze unieke kortingscode Bloomon / kortingsbon Bloomon en profiteer ook tweewekelijks van een vers boeket bloemen in uw woonkamer!
Een boeket van Bloomon staat voor de beste kwaliteit! Wij willen de topkwaliteit van onze bloemen blijven garanderen. Ook verrassen we u iedere 2 weken met een prachtig boeket vol seizoensbloemen. Nieuwsgierig geworden? Pak snel uw kortingscode Bloomon en ontvang een gratis vaas bij uw eerste boeket van Bloomon.

Nu een gratis vaas t.w.v. € 15,- bij uw eerste bestelling!

Profiteer nu van een fantastisch welkomstaanbieding! Alle nieuwe klanten van Bloomon krijgen bij het gebruik van onze kortingscode Bloomon een gratis vaas! Normaal heeft deze vaas een waarde van € 15,-. Profiteer dus vandaag nog van € 15,- korting op uw bestelling! Deze vaas past volledig bij het door u gekozen boeket. Hierdoor wordt uw interieur volledig compleet gemaakt!

Kortingscode Bloomon:

betsieverh