WerkendamWerkendam (regio)

Nieuwe tegelhandel Werkendam opent zijn deuren!

0

WERKENDAM – Werkendam is een nieuwe tegelhandel rijker! Binnenkort wordt de nieuwe tegelshowroom Tegelhuys Altena in Werkendam officieel geopend, maar nu al kunnen klanten aan de Bruningsstraat 6 terecht om er de mooiste tegels uit te zoeken. Eigenaar Martin den Dekker heeft een passie voor mooie tegels en in de showroom zijn wel meer dan duizend soorten om uit te kiezen. De komende tijd kunnen klanten profiteren van een mooie openingsactie in de tegelhandel Werkendam.

Voor elk project heeft Tegelhuys Altena de perfecte tegel, daar is Den Dekker van overtuigd. “Klanten kunnen bij ons terecht voor tegels in alle soorten, maten, stijlen en prijsklassen. Wij hebben een groot assortiment vloertegels en wandtegels voor woonkamer, keuken, badkamer en toilet van hoogwaardige kwaliteit.” Houtlook tegels, marmerlook tegels, natuursteenlook tegels, metallook tegels en nog veel meer tegelsoorten behoren tot de collectie van het Tegelhuys die volgens de eigenaar de grootste collectie uit de regio is. Tegelhuys Altena wil zich onderscheiden door vakmanschap, duidelijkheid en scherpe prijzen. Den Dekker is een allround vakman met jarenlange ervaring in de bouwwereld. Klanten krijgen persoonlijk en deskundig advies op maat. Groot voordeel is dat Den Dekker niet alleen tegels levert, maar ook de vloeren zelf legt of de tegels aanbrengt op de muur. Elke tegelopdracht wordt door hem professioneel uitgevoerd. Klanten hoeven enkel maar de juiste tegel uit te kiezen en Tegelhuys Altena neemt de rest voor zijn rekening.

“Omdat wij direct vanuit de groothandel leveren, kunnen wij de beste kwaliteit leveren tegen de laagste prijs. Nergens vindt de klant goedkopere tegels”, klinkt het stellig. “Klanten weten bij ons precies waar zij aan toe zijn omdat we vooraf duidelijkheid scheppen met een all-inclusive prijs. Dat wil zeggen de kale tegelprijs plus het aanbrengen van de vloer inclusief lijm en ander materialen.” Rond de opening krijgt de klant ook nog eens 10% korting. De tegels zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar zodat ze binnen een week geleverd kunnen worden. Zodra u over de drempel stapt van het Tegelhuys Altena zult u de Brabantse gemoedelijkheid ervaren. Natuurlijk staat de koffie klaar en wordt er iets lekkers gepresenteerd.

Tegelhuys Altena is op dinsdag en woensdag open op afspraak. Op donderdag is iedereen welkom van 15.00 uur tot 20.00 uur. Op vrijdag kunnen klanten terecht van 10.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdag is de showroom van 10.00 uur tot 15.00 uur open.

 

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Werkendam