Altena

Gemeente Altena benoemt interimsecretaris

0

ALTENA – Rob van Wuijtswinkel is door de gemeente Altena benoemd als interim-gemeentesecretaris van de gemeente Altena gedurende een jaar. Hij volgt in deze tijdelijke functie oud- gemeentesecretaris Annette van der Werf op die eerder een andere functie aanvaardde.

Van Wuijtswinkel heeft veel ervaring bij de overheid. Zo was hij onder meer werkzaam bij de landelijke overheid en bij de gemeenten Nijmegen en Arnhem. Bij deze laatste gemeente was hij vijf jaar gemeentesecretaris / algemeen directeur.

Burgemeester Egbert Lichtenberg over de benoeming: “In deze selectieprocedure hebben we met een paar kandidaten gesproken. We hebben voor deze interimopdracht gekozen voor Van Wuijtswinkel vanwege zijn expertise op het gebied van organisatieontwikkeling en zijn brede ervaring met werken in een politieke omgeving en de verantwoordelijkheden die daarbij horen.”

Werving
Na de vorming van een nieuw college van B&W in het voorjaar van 2022, is het aan hen om de profielschets van de nieuwe vaste secretaris vast te stellen. Aansluitend volgt dan de werving en de aanstelling van een nieuwe gemeentesecretaris voor Altena.

Bron: Altena.net

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Altena