Bommelerwaard

Marietje de Bijl koninklijk onderscheiden

0

GAMEREN – BRUCHEM: Burgemeester Pieter van Maaren reikte donderdagmorgen (1-7) tijdens een feestelijke bijeenkomst in zorgcentrum ’t Slot in Gameren een Koninklijke Onderscheiding uit. Als Lid in de Orde van Oranje Nassau werd benoemd Marietje de Bijl uit Bruchem.

Marietje de Bijl is, naast haar baan als helpende in de ouderenzorg, sinds 1980 actief als vrijwilligster bij ‘t Slot in Gameren. Ze is bij allerlei activiteiten voor bewoners nauw betrokken en speelt bij de organisatie een belangrijke rol. Het gaat om de marktdagen, uitjes en diverse vieringen.  Tijdens de jaarlijkse bewonersvakantie is zij ook vrijwilligster bij de verzorging en begeleiding van bewoners. Daarnaast was zij mantelzorger voor haar vader, moeder en haar oma.

Jubileum
De uitreiking van de koninklijke onderscheiding gebeurde tijdens het 50 jarig jubileum van Marietje de Bijl bij zorgcentrum ’t Slot.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Bommelerwaard