Bommelerwaard

Nieuw regio-initiatief: 'Haal je maal lokaal. Bij de boer'

0

BOMMELERWAARD – Met BestelBoer Bommelerwaard slaan lokale boeren de handen ineen om hun producten op een makkelijke manier dichterbij de consument te brengen. Vanaf 3 mei biedt BestelBoer Bommelerwaard een divers assortiment van vlees(waren), groente, zuivel, eieren, delicatessen en meer. Het concept is simpel: bestel je boerenboodschappen op één plek, haal ze af op een van de centrale plekken of laat ze thuisbezorgen.

Je hele maal lokaal. Het eten legt in dit concepot een minimale afstand af van boer tot bord. En dat is beter voor het milieu. Om dat lokale maal makkelijk op tafel te krijgen, werken elf lokale boeren nu samen. Een van de deelnemende boeren aan Bestelboer Bommelerwaard is Jack de Wilt van Lakenvelderboerderij Mariahoeve. 'We laten mensen graag zien hoe onze producten tot stand komen.'

Concept
Via de app BestelBoer of via www.bestelboer.nl kun men kiezen voor een boerderij in de buurt. Die lokale boer werkt samen met andere lokale boeren die ook in beeld verschijnen. Ook daar zijn producten te bestellen. Na het kiezen van de afhaaldatum en het pick up point, staat je bestelling klaar op de afgesproken locatie of wordt thuisbezorgd.

Er zijn vijf ophaalpunten in de Bommelerwaard: in Ammerzoden, Alem, Rossum, Zaltbommel en Nieuwaal. Er is ook een afhaalpunt in Rosmalen.

 

Bron: Bommelerwaard.net

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Bommelerwaard