BommelerwaardZaltbommelZaltbommel (regio)

Zaltbommel staat op scherp vanwege mogelijke rellen

0

ZALTBOMMEL – Burgemeester Pieter van Maaren van de gemeente Zaltbommel heeft een noodbevel uitgevaardigd voor de gemeente Zaltbommel. Hiermee wil de burgemeester mogelijke rellen in zijn stad voorkomen. Op social media gaan berichten rond met aankondigingen en oproepen om dinsdagavond te ‘demonstreren’ in Zaltbommel tegen de coronamaatregelen.

Eerder liepen elders in het land dergelijke protesten uit op grote rellen en ongeregeldheden. Burgemeester van Maaren heeft een noodbevel uitgevaardigd. Hiermee hebben de hulpdiensten meer bevoegdheden om de orde te handhaven. Er is veel politie op de been en alle toegangswegen van Zaltbommel worden scherp in de gaten gehouden.

“Vanavond is er in Zaltbommel extra politie beschikbaar en er ligt een noodbevel klaar. Met dit noodbevel kan de politie overlastgevende personen direct uit het gebied verwijderen. Ik ben blij met alle inwoners die met ons dit opruiende gedrag afkeuren. Laten we met elkaar de rust bewaren en allereerst zorgen voor onze eigen veiligheid”, zo stelt burgemeester van Maaren.

Dinsdagavond hoort u bij de lokale omroep van de gemeente Zaltbommel de reguliere programmering. Wel zal er tijdens de uitzending geschakeld worden met enkele verslaggevers in de binnenstad in Zaltbommel die u informeren over hoe deze avond zich verder ontwikkeld.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Bommelerwaard