Woudrichem (regio)

Linzenburger Schouten Europe wint Award

0

GIESSEN – Het Giessense Schouten Europe B.V. won de Innova Klassiek Award 2016-2021 met hun al jaren succesvolle Linzenburger.

‘In een zeer competitieve markt waarin veel introducties al binnen een jaar uit de winkel verdwijnen, heeft de Linzenburger van Schouten volgens supermarktondernemers al vier jaar zijn waarde op het schap bewezen.’ Aldus Vegan Business.

Annemiek Vervoort (productmanager Schouten Europe) is blij met de onderscheiding: ‘Onze Linzenburger was vanaf het allereerste moment een groot succes tot op de dag van vandaag. Deze award is een geweldige waardering voor ons.’

Linzenburger
De vegan Linzenburger is ‘krokant gepaneerd, smaakvol met verrassende ingrediënten zoals dadels. Heerlijk te combineren met een frisse salade, maar ook met een Aziatische of Hollandse maaltijd. Een vegan Linzenburger weegt 100 gram’, weet de site van Schouten.

Award
De Innova Klassiek 2016-2021 wordt uitgereikt door de Levensmiddelenkrant voor succes op lange termijn. De award is daarmee enig in zijn soort. Waardering van retailers vormt de basis van de brancheprijs die wordt toegekend na een telefonische enquête onder zelfstandige supermarktondernemers. ‘De Levensmiddelenkrant vraagt hen een beoordeling te geven over de genomineerde producten die in 2016 werden geïntroduceerd.’

Succesvol gecertificeerd
Overigens werd het bedrijf aan de Giessense Brugstraat begin november ook al succesvol gecertificeerd voor het zogeheten IFS Broker certificaat. ‘Het beoordelingsproces is afgerond en we kunnen met trots mededelen dat het IFS Broker Certificaat is behaald.’ AldusLaura van Tiel (QA/QC manager) na afloop. Vanwege de hoogte van de score behaalde Schouten het predicaat Higher Lever. Hiermee wordt aangetoond dat het bedrijf veilige producten op de markt brengt.

Wereldwijd
Het familiebedrijf Schouten Europe startte in 1990 als eerste Nederlandse ondernemer met de ontwikkeling van vleesvervangers op basis van plantaardige eiwitten. Anno 2020 voert het Giessense bedrijf wereldwijd één van de meest uitgebreide en gevarieerde assortimenten. De producten staat veelal als huismerkt op de schappen in binnen- en buitenlandse supermarkten. Schouten levert aan vijftig landen..

(Foto Schouten Europe site)

 

Bron: Woudrichem.net

Comments

Comments are closed.

You may also like