BommelerwaardMaasdrielVideoreportagesZaltbommel (regio)

OKE Magazine TV #1: Burgemeesters uit Bommelerwaard over Corona

0

Woensdagavond 9 september werd de eerste TV-uitzending van OKE Magazine uitgezonden! In deze live tv-talkshow ontvingen presentatoren Henri Verhagen en Cor Spek de volgende gasten:

2020 is het jaar van Corona. Een pittig jaar voor burgemeesters die er alles aan doen om de openbare orde te bewaren. We blikken met burgemeester Pieter van Maaren van Zaltbommel en Henny van Kooten uit Maasdriel blikken we terug op een roerige tijd.

Maar er was deze zomer meer dan Corona. Drugspanden zijn gesloten en na een roerige politieke periode is de ambtstermijn van burgemeester van Kooten verlengd voor de periode van 6 jaar. We praten er over met Henny van Kooten.

En burgemeester Pieter van Maaren van de gemeente Zaltbommel maakte deze zomer zijn verhuizing naar Zaltbommel. Hoe bevalt het hem binnen de gemeentegrenzen? En hij is 1 jaar burgemeester van Zaltbommel: hoe kijkt hij terug op dit eerste jaar.

Dave van Hummel uit Kerkdriel stond in de finale voor de titel Mister Senior! Hoe is die finale afgelopen? We praten er over met Dave van Hummel.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Bommelerwaard