Bommelerwaard

Groenestraat Hurwenen krijgt camperloften en kampeerplaatsen

0

HURWENEN – Binnen niet al te lange tijd komt het ontwerpbestemmingsplan om aan de Groenestraat in Hurwenen acht camperloften en tien kampeerplaatsen te realiseren. Het college van B en W stemde daar mee in.

Een camperloft is een woonruimte met daarbij een camperstalling, bedoeld voor campereigenaren die het grootste deel van het jaar op reis zijn, maar wel een vast woonadres moeten hebben. De loft vormt samen met de camper een volwaardige woning. De kampeerplaatsen op locatie zijn bestemd voor passerende toeristen. 

Behoefte
Wethouder Peter de Vries licht toe: “De vraag naar camperloften in het hele land is groot. Ik ben dan ook blij dat wij straks in onze gemeente in die behoefte kunnen voorzien. Daarnaast zijn de camperloften een mooie aanvulling op het bestaande aanbod voor recreatie en toerisme in de gemeente Maasdriel.’ De wethouder vindt dat  het plan perfect past binnen de ambities die de gemeente op dit punt heeft. “We zijn er flink mee aan de slag. Natuurlijk gaan we aan de voorkant ook goed regelen dat de loften uitsluitend door de beoogde doelgroep worden gebruikt.”

Bron: Bommelerwaard.net

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Bommelerwaard