Bommelerwaard

SP Bommelerwaard organiseert gratis online pubquiz

0

Bommelerwaard – Een gevolg van de coronacrisis is dat we elkaar niet meer zo vaak zien. Om die reden is videochatten ineens razend populair geworden: we vergaderen er niet alleen mee, maar ontmoeten op die manier ook vrienden en familie.

Ook blijkt het videochatten goed te combineren te zijn met het steeds
populairder wordende fenomeen van de pubquiz. Om de Bommelerwaarders op een gezellige manier bij elkaar te brengen, nodigt de SP Bommelerwaard daarom alle inwoners uit om mee te doen aan de eerste ‘Grote Bommelse pubquiz’.

We spelen de quiz live op zondag 7 juni om 16.00 uur. Wie op zondag
niet mee kan doen, kan de quiz vanaf vrijdag 5 juni doen op een moment dat hem of haar uitkomt. Bij de ‘klassikale’ versie van de quiz, op zondagmiddag, kunnen we elkaar ook live zien en horen.

Hoe het precies allemaal werkt is te lezen op de website van de SP Bommelerwaard: https://zaltbommel.sp.nl/nieuws/2020/06/sp-zaltbommel-organiseert-eerste-pubquiz.

Daar staan ook links naar ‘De grote Bommelse pubquiz’, het Facebook evenement. Deelname is helemaal gratis en vragen gaan over alle mogelijke onderwerpen. Uiteraard is het mogelijk de quiz samen met je huisgenoten te spelen. Hopelijk tot dan!

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Bommelerwaard