Aalburg

Hennepgerelateerde goederen in beslaggenomen

0

WIJK EN AALBURG – BREDA: Dinsdag (23-6) 23 juni wer door agenten een controledag op growshops gehouden in Breda en Wijk en Aalburg aan de Perzikstraat. Diverse hennepgerelateerde goederen en hennep zijn hierbij in beslag genomen. Er is niemand aangehouden. De beide gemeentes bekijken of zij bestuurlijke maatregelen kunnen treffen.

De bestuurlijke controle, in samenwerking met de gemeentes Breda en Altena, leverde drie growshops op waarbij strafbare feiten zijn geconstateerd.

De growshops, die zich ook wel eens als tuincentra profileren, hadden een assortiment met goederen ten behoeve van hennepkwekerijen. Dit zijn voornamelijk ventilatoren, groeimiddelen, vijverfolie en potgrond. Zij faciliteren hiermee de hennepkwekerij. De growshops spelen een centrale rol in de hennepketen en de criminele wereld, vandaar dat de politie door middel van zo’n controledag de goederen in beslag neemt.

Contant geld
In een pand aan de Perzikstraat in Wijk en Aalburg werd, evenals in Breda, een volle vrachtwagen hennepgerelateerde goederen in beslag genomen. Tevens is daar contant geld in beslag genomen. De eigenaar mag zich later verantwoorden hierover.

Deel dit bericht met je vrienden!

Bron: Aalburg.net

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Aalburg