Almkerk

Zomerfeest Almkerk 2020 afgelast

0

Almkerk – Met pijn in ons hart willen we u laten weten dat #ZFA20 vanwege de maatregelen tegen het coronavirus niet door kan gaan.

Wij, als organisatie van Zomerfeesten Almkerk, betreuren dit ten zeerste. Echter, de prioriteit ligt bij ieders gezondheid.
Wij willen al onze medewerkers, leveranciers en sponsoren bedanken die zich hebben ingezet voor het verwezenlijken van #ZFA20. Natuurlijk willen wij ook onze volgers en bezoekers bedanken voor het enthousiasme wat u heeft geuit over #ZFA20.
Achter de schermen zal de organisatie van Zomerfeesten Almkerk verdergaan met de voorbereidingen van #ZFA21. Wij hopen u allen in goede gezondheid te ontvangen tijdens een gloednieuwe editie van Zomerfeesten Almkerk. Tot volgend jaar!

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Almkerk