AltenaBommelerwaardMaasdrielZaltbommel (regio)

Woonlinie en Woonservice Meander Samen verder onder de nieuwe naam: Bazalt Wonen

0

Woonlinie en Woonservice Meander gaan vanaf 1 januari 2021 samen verder onder de nieuwe naam: Bazalt Wonen.

Door samen te gaan ontstaat er één krachtige woningcorporatie met straks een ruim woningaanbod van bijna 7.000 woningen in de gemeenten Zaltbommel en Altena.
Dichtbij de huurders Willem Bijl, directeur-bestuurder van Woonservice Meander: “We vinden het belangrijk dat ook de nieuwe woningcorporatie voor onze huurders dichtbij, betrouwbaar en aanspreekbaar is.

De nieuwe naam is een voorbeeld van wie we willen zijn: een krachtige en solide woningcorporatie in een rivierrijk gebied als deze. Een corporatie waar onze huurders op kunnen bouwen. Niet alleen voor onze huurders willen we die stevige basis zijn, maar ook voor onze medewerkers en partners.

Fijn huis, thuis en leefomgeving Basalt is een gesteente dat veel wordt toegepast als dijkbekleding. Dit gesteente zorgt voor een stevig fundament, zodat we hier op het ‘droge’ wonen. De naam is bedacht door een medewerker.

Peter van den Heuvel, beoogd directeur-bestuurder van de fusiecorporatie vult aan: “Met een kleine letterspeling “z” benadrukken we nogmaals de regio waarin we actief zijn: Zaltbommel en Altena.

Ons voornaamste doel als woningcorporatie is: zorgdragen voor een fijn huis, thuis en leefomgeving. Zo blijven we actief bouwen aan nieuwe, duurzame en betaalbare woningen in de regio. Ook voor mensen met een zorg- of ondersteuningsvraag.

Een andere belangrijke taak waar we ons op blijven richten is dat we onze (bestaande) woningen in de toekomst betaalbaar houden, ze goed (blijven) onderhouden en energiezuiniger maken.“
Momenteel zijn de ontwikkelingen van het nieuwe logo in volle gang. “We verwachten dat we deze na de zomer kunnen delen.

Comments

Comments are closed.

You may also like

More in Altena