AlmkerkWoudrichem (regio)

Twee zwaargewonden na ongeval in Almkerk

0
Foto: Marcel van Dorst

Almkerk –  – Bij een frontale aanrijding op de Woudrichemseweg in Almkerk zijn drie gewonden gevallen. Twee daarvan, een man en een vrouw, raakte zwaargewond. Het ongeval gebeurde woensdagochtend. In totaal waren er drie voertuigen bij betrokken.

Stuurcorrectie

Volgens getuigen zou een auto komende vanuit Woudrichem met daarin een echtpaar door onbekende redenen in de berm zijn belandt. Door een sterke stuurcorrectie kwam het voertuig weer terug de weg op, schampte een auto om vervolgens frontaal tegen een andere auto de botsen. Beide bestuurders van de zwarte auto’s, een man en een vrouw, kwamen bekneld te zitten. Beide zijn met ernstige verwondingen uit hun voertuig bevrijdt door de brandweer en met ambulances met spoed naar ziekenhuizen overgebracht.

De bestuurster van de blauwe auto kwam met de schrik vrij. Hulpdiensten rukte massaal uit naar het ongeval. Twee brandweervoertuigen, drie ambulances, politie en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. De Woudrichemseweg is tijdelijk afgesloten wegens onderzoek van specialisten van de politie.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Almkerk