BommelerwaardMaasdrielVelddriel

Scooterrijder zwaar gewond na eenzijdig ongeval op Provincialeweg in Velddriel

0
Foto: Mark Verlijsdonk

Velddriel – Vrijdagavond omstreeks 20:15 uur heeft er een scooterrijder een ongeval gehad op het fiets-/bromfietspad aan de Provincialeweg in Velddriel. De man is ernstig gewond geraakt bij het ongeval.

Volgens de melder van het ongeval is de man over een vluchtheuvel gereden die tussen de weg en het fiets-/bromfietspad ligt. De klap zou zo hard zijn geweest dat het slachtoffer hard ten val is gekomen.
Twee ambulances en de politie kwamen ter plaatse om de man hulp te verlenen. Het slachtoffer is een zeer kritieke toestand afgevoerd naar het ziekenhuis. Ook de arts van de andere ambulance ging om zijn collega te ondersteunen tijdens de rit naar het ziekenhuis. Ook was er nog een Lifeliner opgeroepen, alleen deze is uiteindelijk niet ter plaatse gekomen.
De politie heeft de scooter en de overige spullen meegenomen.

Foto: Mark Verlijsdonk

Foto: Mark Verlijsdonk

Comments

Comments are closed.

You may also like