BommelerwaardMaasdrielVelddriel

Politieauto rijdt tegen verkeerslicht aan op Provincialeweg in Velddriel

0
Foto: Mark Verlijsdonk

Velddriel – Woensdagavond omstreeks 21:05 uur is er een politieauto tegen een verkeerslicht gereden op de Provincialeweg in Velddriel. Dit kwam door dat de politieauto naar een spoedmelding onderweg was en in de bocht de controle over het voertuig verloor.

Het ongeval gebeurde bij de afrit van de A2 ter hoogte van industrieterrein De Geerden in Velddriel. De touran van de Landelijke Eenheid Politie is controle in de bocht verloren onderweg naar een spoedmelding. Er vielen geen gewonden en de agenten zijn opgehaald door een ander voertuig. Ook de spoedmelding is snel overgenomen door een andere eenheid.
Een bergingsvoertuig haalt de politieauto op om deze te verslepen naar een garage van de politie.

Foto: Mark Verlijsdonk

Fot0: Mark Verlijsdonk

Comments

Comments are closed.

You may also like