DussenWerkendam (regio)

Politie houdt drie mensen aan bij aantreffen hennepkwekerij in Dussen

0

Dussen – Na een anonieme melding bij de politie is de politie dinsdagochtend 31 maart ter plaatste geweest bij een woning en de daarbij behorende loods aan de Oude Kerkstraat in Dussen. Hier troffen ze een hennepkwekerij aan.

Na de anonieme melding zijn er meerdere metingen gedaan en rook de politie een hennepgeur. Rond 09.00 uur troffen ze in een loods bij de woning een in werking zijnde hennepkwekerij. In totaal gaat het om 575 hennepplanten.


In de woning waren meerdere mensen aanwezig, drie personen zijn aangehouden. Ook zijn de telefoons en voertuigen in beslag genomen.
De gemeente Altena is ook ter plaatse gekomen en heeft de loods direct gesloten.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Dussen