BommelerwaardVideoreportagesZaltbommelZaltbommel (regio)

Organisatie Bommelweek onderzoekt afgeslankte versie voor Bommelweek 2020!

0


ZALTBOMMEL – Het verbod op evenementen is verlengd tot 1 september 2020. Hiermee komt ook een editie van de Bommelweek in Zaltbommel in gevaar. Toch wil de organisatie het besluit om de Bommelweek 2020 af te lassen nog niet nemen.

De organisatie is nu aan het onderzoeken of een deel van de evenementen alsnog later kan plaatsvinden. Hierbij denkt de organisatie van de Bommelweek aan een afgeslankte vorm van de Bommelweek. Organisator Rob Muller geeft aan dat er veel factoren mee spelen van de maatregelen om te kijken of een deel van de evenementen alsnog later zouden kunnen plaatsvinden.

Vooral na de Corona maatregelen is er volgens Rob Muller een grote behoefte om samen te komen tijdens een evenement om dit rare seizoen af te sluiten. De organisatie hoopt eind mei een definitief besluit te kunnen nemen of een afgeslankte Bommelweek haalbaar is in september van dit jaar.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Bommelerwaard