AalburgAlmkerkAltenaAndelBabyloniënbroekDrongelenDussenEethenGenderenGiessenHankMeeuwenNieuwendijkOudendijkRijswijkSleeuwijkUitwijkUppelVeenWaardhuizenWerkendamWerkendam (regio)Wijk en AalburgWoudrichemWoudrichem (regio)

Meerdere Coronapatienten uit Altena overleden

0

Altena – De burgemeester melde dinsdagavond tijdens de gemeenteraadsvergadering dat er enkele inwoners in Altena zijn overleden aan het Covid-19 virus, beter bekend als het Coronavirus. Zo meld Het Kontakt.

De woonplaatsen worden niet bekend gemaakt wegens privacyredenen.

In totaal zijn er 19 personen uit Altena met het Coronavirus opgenomen in het ziekenhuis.

“De aantallen gemelde ziekenhuisopnames en meldingen van overlijden zijn vandaag lager dan gisteren. Het is belangrijk om te weten dat het aantal meldingen per dag niet het werkelijke aantal sterfgevallen of ziekenhuisopnames van de afgelopen dag is. Dit komt omdat er een vertraging zit tussen het moment van overlijden en ziekenhuisopname en de rapportage hiervan aan de GGD’en”, aldus het RIVM.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Aalburg