DelwijnenZaltbommel (regio)

91-Jarige man overleden na dat hij met scootmobiel in sloot terecht komt

0
Foto: Jurgen Versteeg

Delwijnen – Vrijdagmiddag omstreeks 15:50 uur is er een 91-Jarige man in een scootmobiel in het water terecht gekomen aan de Eendenkade in Delwijnen. De man was afgevoerd naar het ziekenhuis en is daar aan zijn verwondingen overleden.

Een fietser die voorbij kwam heeft de man gevonden en de hulpdiensten ingeschakeld. Het slachtoffer is door een politieagent uit het water gehaald en die heeft direct de reanimatie gestart. De politie, twee ambulances en de brandweer uit Nederhemert zijn ter plaatse om de man hulp te verlenen.
Volgens een omstander was de man net een kwartier van huis voor het ongeval gebeurde.

Foto: Jurgen Versteeg

Foto: Jurgen Versteeg

Foto: Jurgen Versteeg

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Delwijnen