AalburgAlmkerkAndelBabyloniënbroekDrongelenDussenEethenGenderenGiessenHankMeeuwenNieuwendijkOudendijkRijswijkSleeuwijkUitwijkUppelVeenWaardhuizenWerkendamWerkendam (regio)Wijk en AalburgWoudrichemWoudrichem (regio)

Digitaal in overleg met CDA Altena

0

Altena – De Corona crisis is overal voelbaar. Ook in de politiek waar in de gemeente Altena  alleen over erg belangrijke zaken besluiten worden genomen. Fractievergadering gebeuren digitaal.

Gelukkig helpen de technologische ontwikkelingen. Raadsleden vergaderen  met elkaar thuis vanachter hun computerschermen. Het CDA wil graag in contact blijven met de burgers

Wanneer en hoe?
Elke donderdagavond  van 19:00 – 20:00 uur kunnen inwoners digitaal met de fractie in gesprek over zaken in de gemeente Altena. Alle fractieleden staan u graag te woord als u zaken wilt bespreken. Aanmelden voor overleg kan via fractie@cda-altena.nl. Zij nemen contact met u op en leggen precies uit wat u moet doen om met ons in contact te komen. zijn diverse mogelijkheden hiervoor.

 

Comments

Comments are closed.

You may also like

More in Aalburg