BommelerwaardKerkdrielMaasdriel

Brand in grillroom Maestro aan de Teisterbandstraat in Kerkdriel

0
Foto: Mark Verlijsdonk

Kerkdriel – Maandag op dinsdagnacht omstreeks 2:10 uur is er een brand uitgebroken in grillroom Maestro aan de Teisterbandstraat in Kerkdriel. De brand is ontstaan achterin het pand op de beneden verdieping en naar boven geslagen naar het dak.

De bewoners van het pand waren voordat de hulpdiensten ter plaatse waren al met brandblussers aan het blussen gegaan, maar dat was tevergeefs. De brandweer spoedde zich naar de brand om erger te voorkomen.
De brandweer van Kerkdriel, Hedel en Waardenburg hebben samen de brand bestreden en een groot deel van het pand weten te redden. Meerdere bewoners hadden rook ingeademd doordat ze het pand vol met rook in waren gegaan, ze zijn na gekeken door de twee ambulances die ter plaatse waren. Niemand van de bewoners moest uiteindelijk mee naar het ziekenhuis.
Omstreeks 3:15 uur was de brand uit en kon de schade worden opgenomen. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is onbekend.

De Maestro heeft laten weten dat de schade beperkt is gebleven en dat ze gewoon open zijn volgens de gebruikelijke openingstijden.

Foto: Mark Verlijsdonk

Foto: Mark Verlijsdonk

Foto: Mark Verlijsdonk

Comments

Comments are closed.

You may also like