BommelerwaardMaasdrielRossum

Pick-up brandt uit op kruising van Heemstraweg met H.C. de Jonghweg in Rossum

0
Foto: Mark Verlijsdonk

Rossum – Omstreeks 21:55 uur is er op de kruising van Heemstraweg met H.C. de Jonghweg ter hoogte van Rossum een pick-up uitgebrand. De pick-up is aan de voorkant volledig verwoest en kan als verloren worden beschouwd. Er raakte niemand gewond.

De bestuurder van de pick-up hoorde tijdens het rijden een klap waarna de auto snel in brand vloog. De inzittende wisten snel het voertuig te verlaten waardoor ze ongedeerd bleven. De brandweer uit Kerkdriel heeft met de brandweer uit Zaltbommel de brand weten te blussen.

De van Heemstraweg en H.C. de Jonghweg waren tijdens het incident enige tijd afgesloten.

Foto: Mark Verlijsdonk

Foto: Mark Verlijsdonk

Comments

Comments are closed.

You may also like