AalstBrakelSleeuwijkWerkendamWerkendam (regio)WoudrichemWoudrichem (regio)Zaltbommel (regio)

Minder afvaarten bij Riveer door Coronavirus

0
Foto: Jurgen Versteeg

Regio – Vanaf vandaag, donderdag 19 maart vaart Riveer met een aangepaste dienstregeling op alle veerverbindingen. De diverse veren blijven in de vaart voor iedereen die afhankelijk is van de veerdienst.

Door de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus ziet Riveer het aantal passagiers die gebruik maken van de veerdienst dalen. Daarom is Riveer genoodzaakt om met een aangepaste dienstregeling te gaan varen.

Riveer laat weten zoveel mogelijk rekening te houden met de reizigers en hun medewerkers. Ze zorgen ervoor dat reizigers die afhankelijk zijn van hun overtocht kunnen blijven rekenen op een voorspelbare en betrouwbare veerdienst.

De vaartijden veranderen op alle veerverbindingen Riveer zal minder frequent varen. Raadpleeg de reisplanner in de Riveer app voor de exacte afvaarttijden. Via de app ontvang je ook de laatste ontwikkelingen over de dienstregeling.

De aangepaste dienstregeling
©Jurgen Versteeg

 

Comments

Comments are closed.

You may also like

More in Aalst