Altena

Heusdensebrug afgesloten tussen 19 en 23 maart 2020

0
Foto: Joop Lankhaar

De Heusdense brug (N267) over de Bergsche Maas tussen Heesbeen en Wijk en Aalburg wordt afgesloten voor onderhoud. De afsluiting is van donderdagavond 19 maart vanaf 20.00 uur tot maandagochtend 23 maart 5.00 uur.

Voegen vervangen
De provincie Noord-Brabant vervangt de voegen in het wegdek van de brug, waardoor na het onderhoud weer 80 km/h gereden kan worden. De brug zal volledig afgesloten zijn voor al het verkeer. Tijdens het onderhoud wordt het verkeer omgeleid. De omleiding wordt aangegeven met borden.

Fietsers via Bernse Veer
Het Bernse Veer vaart tijdens dit weekend ook in de avond en nacht. Fietsers wordt aangeraden gebruik te maken van de veerpont. Het gebruik hiervan is gratis. Houd er rekening mee dat de weg naar de veerpont smal is en het laadvermogen beperkt is.

Busdiensten
Houd voor informatie over busdiensten de omleidingspagina van Arriva in de gaten en plan uw reis vlak voor vertrek via 9292.nl.

Vragen?
Als u vragen heeft dan kunt u die stellen via het Brabant-loket van de provincie Noord-Brabant of telefonisch via  073 – 681 28 12

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Altena