AalburgVideoreportagesWijk en Aalburg

Grote drukte bij veerpont door afsluiting Heusdense Brug

0

Wijk en Aalburg / Heusden – Al vroeg stond er een enorme rij met wachtende automobilisten voor de veerpont bij Bern om de oversteek over de Maas te maken naar Heusden. Dit omdat de brug die tussen Wijk en Aalburg ligt is afgesloten wegens werkzaamheden.

De Heusdense brug (N267) over de Bergsche Maas tussen Heesbeen en Wijk en Aalburg is afgesloten voor onderhoud van donderdagavond 19 maart vanaf 20.00 uur tot maandagochtend 23 maart 5.00 uur. De provincie Noord-Brabant vervangt de voegen in het wegdek van de brug, waardoor na het onderhoud weer 80 km/h gereden kan worden. De brug zal volledig afgesloten zijn voor alle verkeer.

Het Bernse Veer vaart gedurende dit weekend ook in de avond en nacht. Fietsers worden aangeraden gebruik te maken van de veerpont, het gebruik hiervan is gratis. Houd er rekening mee dat de weg naar de veerpont smal is en het laadvermogen beperkt is. Houd voor informatie over busdiensten de omleidingspagina van Arriva in de gaten en plan uw reis vlak voor vertrek via 9292.nl.

 

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Aalburg