KerkwijkVideoreportagesZaltbommel (regio)

“Coronapatient uit Kerkwijk aan de beterende hand”

0


Kerkwijk – Op dinsdag 3 maart was het bekend geworden dat er in de gemeente Zaltbommel de eerste besmetting met het Coronavirus is ontdekt.

De man uit Kerkwijk die besmet is geraakt met het virus is in isolatie opgenomen in het Jeroen Bosch ziekenhuis te s’-Hertogenbosch. Volgens locoburgemeester Adrie Bragt gaat het al wat beter met de man.

De loco Burgemeester Adrie Bragt laat weten dat er nauw contact is tussen de gemeente, het RIVM en de GGD over mogelijke maatregelen die de gemeente moet nemen. Op dit moment is er nog geen sprake van extra maatregelen. De gemeente Zaltbommel was goed voorbereid op een mogelijke besmetting in de Bommelerwaard.

In Kerkwijk reageren de bewoners nuchter en maken zich er niet zo druk over.

Comments

Comments are closed.

You may also like

More in Kerkwijk