AalstBrakelBruchemDelwijnenGamerenKerkwijkNederhemertNieuwaalPoederoijenVideoreportagesZaltbommelZaltbommel (regio)Zuilichem

Burgemeester van Maaren over Coronavirus in Zaltbommel: ‘schouder aan schouder’

0


Zaltbommel – De burgemeester van de gemeente Zaltbommel Pieter van Maaren laat in een reactie weten dat we elkaar hard nodig hebben en elkaar moeten ondersteunen waar nodig.

“Onze Nederlandse samenleving staat voor een bijzondere zware opgave. Daarom heeft ons kabinet besluiten genomen die een grote impact op onze samenleving hebben. Iedereen gaat hiervan deconsequenties ondervinden.” aldus burgemeester Pieter van Maaren.

“Dit vraagt om een grote mate van solidariteit en saamhorigheid. Alleen door gezamenlijk op te trekken kunnen wij resultaat bereiken. Daarom is het van het grootste belang dat de genomen maatregelen worden nageleefd, zodat de bestrijding van het Coronavirus zo effectief als mogelijk kan plaatsvinden.

Daarnaast vraag ik u met klem om mee om te zien maar uw mede inwoners, in het bijzonder onze ouderen en zwakkeren. Zij hebben het zeker in deze dagen extra moeilijk. Met name voor hen is het een zware periode. Laten we schouder aan schouder staan en gezamenlijk optrekken” aldus burgemeester Pieter van Maaren.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Aalst