AalstAlemAmmerzodenBrakelBruchemDelwijnenGamerenHedelHeerewaardenHoenzadrielHurwenenKerkdrielKerkwijkMaasdrielNederhemertNieuwaalPoederoijenRossumVelddrielWellWellseindZaltbommelZaltbommel (regio)Zuilichem

Actualisatie noodverordening Coronavirus Gelderland-Zuid

0

Zaltbommel / Maasdriel – De voorzitter van de Veiligheidsregio Gelderland-Zuid heeft de noodverordening Coronavirus Veiligheidsregio Gelderland-Zuid geactualiseerd en vastgesteld.

Deze noodverordening maakt het mogelijk om binnen de Veiligheidsregio de meest recente maatregelen die door het kabinet zijn afgekondigd te kunnen handhaven, bijvoorbeeld voor het organiseren van evenementen en samenkomsten van meer dan 100 personen en/of het open hebben van locaties waar ter plaatse eten of drinken wordt verkocht en genuttigd.

De noodverordening vervangt de eerdere noodverordening coronavirus, die op 14 maart is afgegeven door de voorzitter van de Veiligheidsregio Gelderland-Zuid.

Klik hier om de noodverordening te downloaden.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Aalst