NieuwendijkWerkendam (regio)

XGP Tribute-night

0

Nieuwendijk – Vrijdagavond 28 februari organiseert de XGP weer de jaarlijkse tribute-night in Xinix. Die avond treden er 3 bands op.

JAT band, met roots in Utrecht en Gorinchem trapt de band de avond af met een eerbetoon aan Jefferson Airplane. De oorspronkelijke band werd opgericht in de jaren ’60 en mag met recht worden beschouwd als een belangrijke vertegenwoordiger van de psychedelische rock. Ongetwijfeld zullen ‘White rabbit’ en Somebody te love’ de revue passeren

All Right Now, bluesrockband Free wordt deze avond geëerd door All Right Now (tevens de titel van hun megahit), de Gorinchemse formatie die eerder al in diverse samenstellingen bands als AC/DC, Van Morrison en The Rolling Stones coverde op onze Tribute-night en het Hippiefestival.

Songs for the Dead, de avond sluiten we af met een tripje naar Californische sferen met een tribute aan Queens of the Stone Age. Ze speelden al op menig Nederlands (tribute) festival en brengen met het nodige oog voor detail een ode aan deze Amerikaanse helden.

Xinix gaat vrijdagavond om 20.30 uur open. Entreeprijzen: jeugdleden € 5,00, leden € 6,00 en niet-leden € 8,00.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Nieuwendijk