AalburgWijk en Aalburg

Leerdamse man (23) aangehouden in Wijk en Aalburg voor drugsbezit

0
©Jurgen Versteeg

Wijk en Aalburg  / Leerdam – Een opvallende verkeersbeweging bij het zien van een politiewagen leverde bij de bestuurder de vondst op van verschillende soorten harddrugs.

Op maandag 3 februari 2020 om1.00 uur stond een surveillance-eenheid van de politie op de rotonde van de Provincialeweg-Oost en de Polstraat. Op dat tijdstip zien ze een auto vanaf Wijk en Aalburg aan komen rijden. Op het moment dat de bestuurder de politieauto zag reed hij spontaan een erf op. Dat viel op en de agenten besloten deze verdachte situatie te controleren.

De bestuurder, een 23-jarige inwoner van Leerdam, kon geen verklaring geven waarom hij op dat erf moest zijn. Op de vraag van de politieambtenaren of hij drugs bij zich had gaf de man direct aan een zakje amfetamine. Dat was aanleiding om verder te zoeken waarna ook nog enkele XTC-pillen, ketamine, GHB en cocaïne werd gevonden. De verdachte is aangehouden en zijn auto is voor nader onderzoek naar het bureau gebracht. Er is bloed afgenomen bij de verdachte om te onderzoeken of hij onder invloed reed.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Aalburg