AalburgDrongelen

Jaarlijkse Bingo-avond Drongelen groots uitgepakt

0
©Macrovector

Drongelen – Vrijdag 6 maart organiseert dorpshuis De Oude School weer haar jaarlijkse bingo. Dit is niet zomaar een bingo, want deze bingo staat bekend om haar prijzen en om de gezelligheid.

Dat moet je gewoon zelf meemaken. En dat kan dus op vrijdag 6 maart. De deuren gaan om 19.00 uur open en de bingo zelf begint om 19.30 uur. Zorg dus dat je op tijd binnen bent.

Zoals gezegd staat de bingo niet alleen bekend om de gezelligheid. De bingo staat ook bekend om de prijzen. In Drongelen speelt men niet om geldprijzen. Nee, er zijn werkelijk vele en leuke prijzen te winnen. Wat de prijzen dit jaar zijn, dat wordt (nog) niet verklapt. En de prijzen zijn niet alleen met de bingo te winnen. Gedurende deze bingo-avond kunnen er ook lootjes gekocht worden voor een uitgebreide verloting!

Kleine bingo boekjes kosten € 5.00 per boekje en grote bingoboeken kosten € 7.50 per set. Hiermee worden 8 speelrondes gespeeld. En als klap op de vuurpijl wordt er ook weer een jackpotronde gespeeld. Een bingokaart voor de jackpotronde bedraagt € 2.50.

En uiteraard is de bar open, dus de keel kan gesmeerd worden. En dat zal wel nodig zijn om “bingo” te roepen.

Kortom, het beloofd weer een gezellige avond te worden met vele leuke prijzen. Vrienden, kennissen, familieleden en collega’s zijn natuurlijk ook van harte welkom bij dorpshuis De Oude School in Drongelen. Dus tot vrijdagavond 6 maart!

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Aalburg