AalburgMaasdrielWerkendam (regio)Woudrichem (regio)Zaltbommel (regio)

Liveblog - Hoe houdt de regio zich in de storm?

0

REGIO – Storm Ciara barst ook los in Altena en de Bommelerwaard. De eerste meldingen zijn al een feit. In dit blog blijft u op de hoogte van de ontwikkelingen met betrekking tot de storm.

 

 

 

 

Dit liveblog is afgelopen.

 • Gevaarlijke boom in Wijk en Aalburg

  Aan de Anjelierstraat in Wijk en Aalburg zorgde een boom voor gevaar. De brandweer heeft de boom omgezaagd zodat het gevaar is geweken.

  Dit is hiermee het laatste bericht op dit liveblog.

  Foto: Jurgen Versteeg

 • Grote boom blokkeert de Waaldijk in Rossum

  Omstreeks 21:10 uur is de brandweer opgepiept voor stormschade op de Waaldijk in Rossum. Ter plaatse bleek het te gaan om een grote boom die de gehele weg blokkeerde. De brandweer heeft de boom kort gezaagd en de weg vrijgemaakt.

  Foto: Mark Verlijsdonk

 • Stuk dak van woning gewaaid

  Aan de Prinses Irenelaan in Nieuwendijk is er een stuk dak wat op een dakkapel zat los gewaaid. De brandweer heeft de hulp ingeroepen van een hoogwerker. Het stuk dak is van het dak afgehaald.

  De woning had aanzienlijke waterschade opgelopen door de grote lekkage.

  Foto: Jurgen Versteeg

  Foto: Jurgen Versteeg

 • Platen van Esso in Wijk en Aalburg komen los van de muur

  In Wijk en Aalburg is de brandweer ter plaatse geweest bij de Esso aan de Groeneweg. Bij de Esso kwamen wat platen los van de muur, de brandweer gaat het veiligstellen.

  Foto: Jurgen Versteeg

 • Boom dwars over de weg in Genderen

  Op De Tol in Genderen is ook een boom omgewaaid en dwars over de weg terecht gekomen. De brandweer heeft hem verzaagd en aan de kant gelegd zodat de weg weer vrij is.

  Foto: Jurgen Versteeg

 • Ook in Werkendam is de eerste melding binnen

  Ook in Werkendam is de eerste melding van een stormschade binnen gekomen. De brandweer moest naar  de Dijkgraaf den Dekkerweg om hulp te verlenen.

 • Weg afgesloten in Ammerzoden

  De hoge Heiligenweg in Ammerzoden is op last van de brandweer afgesloten tijdens de storm. Er zijn daar twee grote bomen omgewaaid. Doordat de bomen langs de slootkant staan is er een grote kans op omwaaien. Uit veiligheidsoverwegingen is de weg tijdelijk afgesloten.

  Foto: Mark Verlijsdonk

 • Wanneer belt u de brandweer voor een stormschade?

 • Boom over de weg in Brakel

  Aan de Kooiweg in Brakel is een boom omgewaaid. Deze is over de weg gevallen. De brandweer heeft de boom klein gezaagd en van de weg afgehaald.

  Foto: Mark Verlijsdonk

 • Hekwerk omgewaaid in Eethen

  Aan de Lindestraat in Eethen is een groot bouwhek omgewaaid. De brandweer heeft het hek van de weg af gelegd en de loszittende delen verwijderd voordat deze weer weg waaien.

  Foto: Jurgen Versteeg

 • Boom omgevallen vlak na Heusdense brug

  Vlak na Heusdense burg is een boom over de weggevallen. Het verkeer kon er enige tijd niet door totdat de brandweer de boom heeft weggehaald.

  Foto: Jurgen Versteeg

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Aalburg