GamerenZaltbommel (regio)

Gameren op de film!

0

Gameren – In opdracht van de dorpsraad heeft Gert Koren een dorpsfilm gemaakt. De oude dorpsfilm is van 1968 en het werd daarom hoog tijd voor een vervolg.

Deze film geeft een goed inzicht in het Gamerse reilen en zeilen in 2019. Er komt een breed scala van onderwerpen aan de orde. De titel “Gamerse mix” is daarom ook goed gekozen. “Gamerse mix” is ook een specialiteit van de plaatselijke slager dus in het dorp zeker niet onbekend.

In 77 minuten wordt bij allerlei verenigingen, bedrijven, festiviteiten en andere activiteiten een kijkje genomen. Behalve 2019 komt ook het verleden aan de orde. Met een drone zijn spectaculaire luchtopnamen gemaakt. Een belangrijk document, ook voor later.

De opbrengst van de film zal ten goede komen aan de bewoners van Gameren. De helft van de opbrengst zal gaan naar JOOP. Het gebouw wat vorig jaar in gebruik is genomen en waar nog wat zaken op het verlanglijstje staan. De andere helft zal besteed worden aan een activiteit of ander goed doel voor de inwoners van Gameren. De dorpsraad hoopt daarom ook dat veel mensen de film zullen kopen. Omdat de film in eigen beheer is gemaakt komt de opbrengst nagenoeg in zijn geheel ten goede aan de goede doelen.

Vanaf woensdag 4 maart a.s. is de film te koop voor € 10,- bij de winkels: BLOEM, bakkerij van Keulen, slagerij Oomen en Kant 35B.
Bestellen kan ook via www.dorpsraadgameren.nl. Op deze site kunt u ook een korte sneakpreview bekijken.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Gameren