UitwijkWoudrichem (regio)

Extra en tevens laatste opvoeringen “ In Catering ” door Toneelgroep “Juliana”

0
Foto tijdens het toneelstuk

Uitwijk – Inmiddels heeft toneelgroep Juliana te Uitwijk 2 uitvoeringen gehad van het stuk: “ In Catering ” van schrijver  Ton Elstgeest. De eerste avonden zijn succesvol verlopen.

Inmiddels zijn bijna 6 avonden uitverkocht. Er zijn nog enkele kaarten voor 6 maart beschikbaar. Als extra en tevens laatste avonden zijn nu toegevoegd  vrijdag 13 en zaterdag 14 maart.

Een of andere sjacheraar, genaamd Eduardo, is een bedrijfje gestart met catering. Op een avond moet hij de catering verzorgen bij een van de meest welgestelde families van Nederland. Eduardo is een opgeblazen figuur met veel dikdoenerij en interessantdoenerij. Van catering heeft hij echter totaal geen kaas gegeten, samen met zijn nogal ontvlambare karakter en zijn aangeboren lompheid levert dit de nodige hilariteit op. Tijdens het feest wordt hij bijgestaan door Fleur die een baan in de catering eigenlijk helemaal niet ziet zitten en liever zangeres wil worden. Er wordt veel van Eduardo en Fleur gevraagd tijdens het feest. Uiteindelijk komt er nog wat hulp van ene Bertje, absoluut dom en onkundig op het eerste gezicht. Gaat hij de avond redden? Samen met Bas-Jan, Prescilla, Deborah en Paul belooft dit een spectaculaire avond te worden.

De extra voorstellingen vinden plaats in de Hoogt op 13 en 14 maart, aanvang 19.30 uur, zaal open om 18.45 uur. Kaarten voor deze voorstellingen zijn telefonisch te bestellen op maandag, dinsdag en woensdag tussen 15.00 en 20.00 uur bij Elly Lievaart, tel: 0183-442153. De kaarten dienen afgehaald te worden in de Hoogt, op dinsdag-  woensdag- en donderdagavond tussen 19.00 en 20.00 uur.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Uitwijk