BommelerwaardKerkdrielMaasdriel

Carnaval voor kinderen en pubers op het plein in Kerkdriel

0

Van zaterdag 22 februari tot en met dinsdag 25 februari staat voor de 3e keer op rij de Teskesdurperfeesttent in Kerkdriel op het Mgr. Zwijsenplein. De verplaatsing van het kindercarnaval die in 2018 in doorgevoerd blijkt een gouden greep te zijn.

“Die tent, die had er al jaren geleden moeten komen!” is een veel gehoorde uitspraak onder de bezoekers van de Teskesdurperfeesttent. Het geeft aan dat er behoefte is aan kindercarnaval midden in het centrum van Teskesdurp. Ouders die samen met hun jonge kinderen carnaval willen vieren hebben het naar hun zin in de tent. De tent is al niet meer weg te denken. Op verzoek is de tent dit jaar voor het eerst ook op zaterdagmiddag geopend vanaf 15.30u.

’s-Avonds, vanaf 20.30u, is de tent het exclusieve domein voor de pubers (11+ en 16-). Een typisch probleem van de laatste jaren: als gevolg van de verscherpte wetgeving moet je in verreweg de meeste kroegen minimaal 16 jaar oud zijn om binnen te komen. Dus waar ga je heen als je met vriendjes of vriendinnetjes carnaval wil vieren als je zo jong bent? Naar de Teskesdurperfeesttent! Het programma is afgestemd op de jeugd met een Glow-party, een schuimparty, lokale Dj’s en publiekstrekkers “The Underdogs”.

Zie voor meer informatie over familiecarnaval (overdag) en jeugdcarnaval (avond) de posters op diverse plaatsen in Teskesdurp of op de Facebookpagina van Teskesdurp. Heb je vragen, stel ze op info@teskesdurp.nl

Het progrogramma van de Teskesdurperfeesttent.

 

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Bommelerwaard