AltenaNieuwendijkWerkendam (regio)

Babbeltruc of niet? Verdachte mannen doen zich voor als Ziggo medewerkers in Nieuwendijk

0

NIEUWENDIJK – Op diverse plaatsen in Nieuwendijk is er melding gemaakt van een verdachte situatie. Twee mensen hebben op meerdere plaatsen aangebeld en zich voorgesteld als medewerkers van Ziggo.

Ziggo laat in een reactie weten de verdachte situatie te hebben uitgezocht en stelt:”Het is bij ons niet bekend dat wij een onderzoek doen in Nieuwendijk.” Ziggo heeft de zaak direct uitgezet naar de speciale afdeling hiervoor. In een reactie laat Ziggo weten:”Je kunt er vanuit gaan dat deze mensen niet namens Ziggo aan de deur komen.”.

Het is wel mogelijk dat providers of nutsbedrijven langs de deur komen. Het is daarom altijd verstandig om de mensen eerst direct te vragen naar een legitimatiebewijs. Deze is men verplicht om te tonen als men langs de deur komt. Van de verdachte situaties is inmiddels ook melding gemaakt bij de politie. Wees alert voor wie u de deur open doet. Indien u ook een verdachte situatie ziet, kunt u hiervoor contact opnemen met de politie via 0900-8844.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Altena