KerkdrielMaasdriel

Nieuwe prins en jeugdprins carnaval van Kerkdriel bekend

0
Foto: Mark Verlijsdonk

Kerkdriel – Gisteravond in café de Heren van Driel is de nieuwe prins en de nieuwe jeugdprins van Teskesdurp (Kerkdriel) bekend gemaakt. Prins Chris d’n 3e gaat er voor zorgen dat het in Teskesdurp weer een feest word. En jeugdprins Viggo d’n 1ste gaat als prins er een feest van maken voor de jeugd.

Prins Chris d’n 3e word geassisteerd door Vorst Ted en Adjudant Ad. Vorig jaar waren Prins Chris en Vorst Ted ook al prins en vorst, ze bewezen dat ze carnaval in Teskesdurp in goede banen kunnen leiden dus hebben ze dit jaar dezelfde functie. Adjudant Ad neemt de plaats over van Marc die vorig jaar adjudant was. De Teskesdurperroad heeft alle vertrouwen in Ad dat hij dit jaar de prins goed assisteert.
Jeugdprins Viggo van JCV De Piepelenbergers die dit jaar geassisteerd word door Vorst Mike gaat er voor zorgen dat de jeugd in Teskesdurp niet word vergeten en dat ze ook kunnen genieten van carnaval.

Foto: Mark Verlijsdonk

Foto: Mark Verlijsdonk

Foto: Teskesdurperroad

Foto: JCV De Piepelenbergers

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Kerkdriel