ZaltbommelZaltbommel (regio)

Een gezellig nieuwjaar in Wijkhuis De Spellewaard

0
©Wijkhuis de Spellewaard

Smullen van Mama’s Poffertjes, terwijl het orgel van de Zaltbommelse orgelman Martin een deuntje speelt. Glühwein, warme chocomel, koffie en thee voor iedereen. En natuurlijk de beste wensen voor 2020. De Nieuwjaarsreceptie van Wijkhuis De Spellewaard, afgelopen
vrijdagavond 3 januari was een gezellig succes.

En met een beetje geluk kon je ook nog een mooie prijs winnen bij de tombola, mede mogelijk gemaakt door de lokale ondernemers. De hoofdprijs, een handgemaakte quilt, werd gewonnen door Wies, een van de vaste bezoekers van het Wijkhuis. De opbrengst van de tombola, € 315, komt
helemaal ten goede aan de Handwerkclub van Wijkhuis De Spellewaard.

Over Wijkhuis De Spellewaard

Als Huiskamer de Schans was Wijkhuis De Spellewaard jarenlang een veel bezochte plek voor de ouderen die wonen in De Poort en omgeving. Het Wijkhuis heeft die activiteiten het afgelopen jaar voortgezet én het programma uitgebreid. Zo is er nu elke donderdag een spelletjesavond en elke 2e zaterdag van de maand Lunch in Wijkhuis De Spellewaard. Ook zijn er plannen voor speciale activiteiten voor kinderen in de vakanties en wil het Wijkhuis graag iets betekenen voor nieuwkomers
in de wijk.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Zaltbommel