WoudrichemWoudrichem (regio)

Dure afvalbak vernield in Woudrichem

0
De vernielde afvalbak

Woudrichem – Op de avond van 31 december besloot Jos Korthout de vuilnisbak die op de hoek Hoogstraat, Kerkstraat nabij de stadspomp stond. Op de vuilnisbak staat de tekst ‘Vrienden van het Woerkums Strandje zijn supporter van schoon’. Ze kregen de afvalbak cadeau, als waardering voor de niet aflatende inspanningen om de omgeving schoon te maken en te houden
en waren er zeer trots op.

Helaas bleek het al te laat. De afvalbak was eerder die dag al vernield. De ‘Vrienden van het Woerkums strandje’ zijn zeer teleurgesteld. komende tijd hadden ze nog veel acties gepland om de vuilnisbak op strategische punten neer te zetten. ‘Want voorlopig lijken we nog lang niet klaar met onze ZAP-activiteiten. We hopen op vervanging van deze dure afvalbak’. Aldus Jos Korthout.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Woudrichem