DussenWerkendam (regio)

Bewoners worden wakker van beginnend brandje in Dussen

0
Foto: Jurgen Versteeg

Omstreeks 00.05 uur werden de bewoners van een woning aan de Korn in Dussen wakker van een geknetter. Vermoedelijke brandde de hout kachel nog waardoor er een brandje is ontstaan in de woning.

De bewoner heeft de brand grotendeels zelf weten te blussen. Voor de zekerheid is er een ambulance gekomen die de man even heeft nagekeken omdat hij mogelijk wat rook had ingeademd tijdens het blussen. Na een kort onderzoek van de ambulancemedewerker bleek dat de man niet mee hoefde naar het ziekenhuis.

De brandweer heeft de woning geventileerd. Vervolgens werd er door de meldkamer verzocht om met spoed door te rijden naar restaurant de Koppelpaarden in Dussen. Daar zou een brandmelder te zijn geactiveerd. Dit bleek loos alarm.

Foto: Jurgen Versteeg

Comments

Comments are closed.

You may also like

More in Dussen