AalburgAlmkerkAltenaAndelBabyloniënbroekDrongelenDussenEethenGenderenGiessenHankMeeuwenNieuwendijkOudendijkRijswijkSleeuwijkUitwijkUppelVeenWaardhuizenWerkendamWerkendam (regio)Wijk en AalburgWoudrichemWoudrichem (regio)

Werken aan een veilige gemeente Altena

0
Foto: Henri Verhagen

De gemeente Altena heeft voor de komende 3 jaar het veiligheidsbeleid vastgesteld. In het veiligheidsbeleid staat waaraan de gemeente van 2020 tot en met 2022 wil werken om de veiligheid in Altena verder te verbeteren. 

Het beleid is mede gebaseerd op een enquête die medio 2019 gehouden is onder de inwoners van Altena. Veel inwoners hebben de enquête ingevuld. Dat vormde een belangrijke basis. Hartelijk dank aan iedereen die de enquête heeft ingevuld.

De komende jaren gaat de gemeente zich vooral richten op:

  • Zorg en veiligheid o We werken aan een veilig en samenredzaam Altena waarin iedereen mee kan doen. We bieden tijdig ondersteuning als dat nodig is.
  • Woon- en leefomgeving o Samen met inwoners en ondernemers werken we aan een fijne en veilige leefomgeving voor iedereen.
  • Ondermijning o De gemeente werkt aan het voorkomen en tegengaan van de georganiseerde criminaliteit.

De gemeente gaat het veiligheidsbeleid nu uitwerken in concrete acties.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Aalburg