ZaltbommelZaltbommel (regio)

Wegens succes ook in december open dagen bij Het Groene Huis!

0

ZALTBOMMEL – Bent u (startende) ondernemer en opzoek naar een inspirerende werkplek in Zaltbommel? Dan biedt Het Groene Huis kansen voor u! Kom naar de officiële opening op 11 december of bezoek één van de open dagen in december. Of kom proefwerken en kennis maken om te ervaren of het iets voor uw bedrijf is!

 Het Groene Huis is een plek waar kleinschalige ondernemers en zelfstandige professionals met een duurzame ‘state of mind’ in een duurzaam en comfortabel ingericht verzamelkantoor met elkaar (samen) werken.

Open dagen op 6, 10 en 17 december
Na vier goedbezochte open dagen in november hebben de eerste huurders en flexwerkers zich aangemeld. Op verzoek is er ook op vrijdag 6, dinsdag 10 en dinsdag 17 december open dag. Tussen 9.00 en 17.00 uur kunt u vrijblijvend binnenlopen voor een kop koffie, kennismaking of een ochtend ‘proef’ werken.

11 december officiële opening
De officiële opening van Het Groene Huis is op woensdag 11 december van 15.00 tot 17.30 uur. Naast de officiële opening wordt het concept van Het Groene Huis toegelicht en vertelt Joost Verheijen van Dutch Boosting Group over de praktijk van succesvol duurzaam ondernemen. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via hetgroenehuiszb@gmail.com.

Een maand proefwerken in Het Groene Huis?
Wie een maand wil proefwerken kan gebruik maken van een kennismakingsactie. In december 2019 en januari 2020 kost 1 maand flexwerken en ontmoeten € 60,00.

Locatie, website en vragen
U vindt het Groene Huis op de 2e etage, in de  rechtervleugel van het gemeentekantoor aan de Hogeweg 11 in Zaltbommel. Op de website www.hetgroenehuis.net staat informatie over de beschikbare ruimtes en tarieven. Heeft u vragen? Neemt u dan contact op met Nanette van Dishoeck via hetgroenehuiszb@gmail.com of via 0655196532.

Duurzaam versterken
Het Groene Huis heeft de ambitie uit te groeien tot een ‘community’ van ondernemers die elkaar versterken in het verduurzamen van hun bedrijfsvoering en het op de markt brengen van innovatieve en duurzame producten en diensten. Dit initiatief door de gemeente Zaltbommel faciliteert in het ondernemen, innoveren en verduurzamen.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Zaltbommel