Altena

Uitnodiging om boten te bouwen met de Altena Regatta

0
Stockfoto

ALTENA – Enkele jaren geleden is de Stichting Altena Regatta gestart met het idee om inwoners in elke kern een roeiboot, een St Ayles Skiff, te laten bouwen. Een aantal boten zijn inmiddels gebouwd.

Om  inwoners van andere dorpen hiermee kennis te laten maken, enthousiast te maken en sfeer te proeven nodigt de Stichting Altena Regatta samen met de WSV Woudrichem, de gemeente Altena en de Rabobank (aspirant) bouwers en roeiers uit om mee te varen met een tocht rond Altena.

Mee varen met WSV Woudrichem
WSV Woudrichem organiseert op 14 december een estafette roeitocht rond Altena. De tocht vertrekt op 8.00 uur vanaf de WSV in Woudrichem. De verwachting is rond 17.30 uur weer terug te zijn in Woudrichem. Gedurende de tocht komt de vloot langs verschillende plaatsen waar u kunt op- of afstappen. De tocht wordt gevaren met St Ayles Skiffs, de Zilvermeeuw 5 en 2 begeleidingsboten.

Altena Regatta
Het doel van de Altena Regatta is het bouwen van boten, het delen van kennis hierover en samen roeien. Dat levert een goede verbinding op tussen de kernen van de gemeente Altena. En met 21, of iets minder, skiffs kunnen  mooie (onderlinge) wedstrijden gehouden worden. Een goede derby!

Aanmelden om mee te varen
Als u interesse hebt in het bouwen van een St Ayles Skiff of in het roeien zelf, en u wilt ervaringen uitwisselen en sfeer wil proeven dan kunt u zich opgeven bij Kees van Vugt van de Stichting Altena Regatta via info@hetdijkje.nl

Stockfoto

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Altena