SleeuwijkWerkendam (regio)

Internetveiligheidsmiddag op het Altena College

0
Foto: Altena College

SLEEUWIJK – Het gebruik van internet is leuk en nuttig, maar helaas niet zonder gevaren. Daarom organiseren Xander en Jesse, twee atheneumleerlingen van het Altena College, een gratis informatiemiddag over internetveiligheid.

Samen met de politie en de cyber-experts van de Rabobank geven ze op zaterdag 4 januari een presentatie op het Altena College. De cursus duurt van 14:00 tot 16:00 uur. Deze middag is bedoeld voor iedereen die van het internet gebruik maakt, maar voor senioren in het bijzonder. U kunt zich aanmelden door voor maandag 30 december te bellen naar 06-47170596 of te mailen naar:  XJcursussen@gmail.com.

Wanneer: zaterdag 4 januari 2020
Tijd: 14:00 – 16:00 uur (inloop vanaf 13:45 uur)
Waar: het Altena College, Rijksstraatweg 153, 4254XD, Sleeuwijk

Foto’s: Altena College

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit Sleeuwijk