OKE Media

Burgemeester van Maaren roept op tot een goede jaarwisseling

0
afbeelding: Joop Lankhaar

ZALTBOMMEL – Burgemeester Van Maaren roept inwoners op om er een mooie jaarwisseling van te maken: “De jaarwisseling is een feest voor iedereen. Laat ‘m niet verknallen! Hiervoor zijn we allemaal zelf verantwoordelijk. Dat betekent ook rekening met elkaar houden en respect hebben voor elkaar en elkaars spullen.”. Om deze boodschap kracht bij te zetten valt deze week een speciale bijlage bij Het Kontakt in de brievenbus bij alle huishoudens in de gemeente. Hierin staat onder andere een activiteiten kalender, een puzzel en het spel ‘raad de schade’.

Met deze boodschap wijst de gemeente inwoners op hun verantwoordelijkheid om er een gezellige jaarwisseling van de maken. Burgemeester Van Maaren: “En als je iets ziet dat niet kan, spreek elkaar daar dan op aan of meld het!”.

Veel te doen in aanloop naar de jaarwisseling
Burgemeester Van Maaren uit zijn waardering voor de verenigingen, comités en dorpsraden die activiteiten organiseren om 2019 feestelijk af te sluiten en 2020 mooi te beginnen. “Geweldig dat er zoveel te doen is en georganiseerd wordt. Wij ondersteunen deze activiteiten van harte en stelden hiervoor bijvoorbeeld subsidies en ondersteuning beschikbaar.” Een overzicht van de georganiseerde activiteiten staat op de speciale bijlage bij Het Kontakt en op www.zaltbommel.nl/oudennieuw.

Bijdragen aan prettige jaarwisseling
Iedereen is zelf verantwoordelijk voor een prettige jaarwisseling. De gemeente draagt hier ook aan bij. Dit doet ze onder meer door activiteiten rondom de jaarwisseling te ondersteunen en te stimuleren. Ook let de gemeente dit jaar scherp op brandbare materialen op straat in december. Het is verboden om autowrakken in december te vervoeren of te parkeren op straat. Branden zorgen namelijk voor veel schade aan het wegdek en aan het milieu en het is vervelend en gevaarlijk voor omwonenden.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten

Meer uit OKE Media