Zaltbommel (regio)

Dure afvalbak van 380 euro

0
Foto: Politie Bommelerwaard

Bommelerwaard – Tijdens de surveillance van de politie zagen ze een auto zich snel uit de voeten maken toen ze  het terrein van het tankstation op kwamen gereden.

De politie zag wat afval op de grond staan/liggen en hadden het vermoeden dat de inzittende van deze auto iets waren “vergeten” op te ruimen. De politie is de moeilijkste niet en hebben het voertuig met inzittende aan de kant gezet om ze te vertellen dat ze hun drinken waren vergeten mee te nemen.

De inzittende wisten natuurlijk van niets. Toen ze hun vertelde dat ze de camerabeelden gingen uitkijken verklaarde de bestuurder, een 26 jarige inwoner uit ‘s-hertogenbosch, dat het afval inderdaad van hun was en dat ze het alsnog wilde opruimen als ze maar geen bekeuring zouden krijgen.

Het stadium van “opruimen” was de bestuurder al ruimschoots gepasseerd met als consequentie dat de veroorzaker een bekeuring heeft ontvangen van 380 euro.

De politie is even terug gereden om het afval op te ruimen.

Reacties

Reageren is uitgeschakeld.

Andere soortgelijke berichten